Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

huis te koop tongeren en deelgemeenten

Ontdek het ruimste aanbod huizen villas appartementen gronden en nieuwbouw te koop in Tongeren Genk Hasselt Bilzen en omstreken. Inkomhal apart toilet living keuken bijbouw en badkamer.


Huis Te Koop In Tongeren Incl Deelgemeentes Immo Proxio

2 nieuwbouw huizen te koop in Tongeren Bewaar vanaf 271500 Woning 3 - Gb - 3 Slpk - 3a49ca 3700 Tongeren Elderenstraat 85-99 ref.

. Wenst u op de hoogte gebracht te worden van zodra er nieuwe huizen te koop in Tongeren zijn klik dan hier. Ontdek alle huizen te koop in Tongeren deelgemeenten op Zimmo. Bekijk ons huidige aanbod huizen te koop Tongeren of bekijk ook ons overige aanbod te. 3700 Tongeren Provincie Limburg.

3700 Tongeren Sint-Truidersteenweg 256 ref. Op Immoscoop vind je het volledige vastgoedaanbod ook van de makelaars met meerwaarde uit jouw streek. Terug naar de lijst met resultaten. Ontdek de gemiddelde prijs per m² in heel België.

De schatting is verborgen op aanvraag van de eigenaar. De woning heeft volgende indeling. 012 74 48 44 Goed Gevonden. Woonhuis te Tongeren gelegen op de Leopoldwal 23.

Huis te koop in Tongeren Bewaar 365000 Viséweg 162 Tongeren ref. Zimmo toont u het ruimste aanbod immo te koop in Tongeren deelgemeenten. Ruime vrijstaande woning te koop in Tongeren gelegen op een perceel van 7a 39ca. Tongeren Meer info nieuw Te koop.

Goed gelegen woning op wandelafstand van het stadscentrum van Tongeren. Ontdek het volledige immo-aanbod aan huizen te koop - Tongeren meer info over je toekomstige buurt transport scholen winkels. Huurwoningen in lauw tongeren Te koop Te huur Zoeken. Deze woning vestigde tot heden een architectenkantoor en heeft een zeer mooie uitstraling.

Leopoldwal 23 3700 Tongeren on Realo. Huis te huur - tongeren 3700 - Immoweb. Staat je huis te huur of verkoop je je appartement. Huis te huur Nieuwbouwproject 3700 Tongeren.

Huis te koop in Henis 3700 Bevindt zich in 3700 Henis Tongeren Provincie Limburg. Huis te koop Tongeren Sacramentstraat 90 ref. Sommigen dromen van een villa met een grote tuin terwijl voor anderen vooral een modern interieur belangrijk is. Zoek je een nieuwe woning om te kopen of te huren in Aarschot deelgemeenten.

Huizen appartementen nieuwbouw te koop in je Tongeren en omgeving. Te renoveren woning met volgende indeling. Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel - Onderworpen aan de deontologische code van het BIV - Lid BIV - Lid CIB - Polis beroepsaansprakelijkheid borgstelling en waarborgorganisme. De vastgoedprijzen in jouw buurt.

Vastgoedprijzen in de regio. Je kan van elk pand fotos en informatie bekijken of zelf meteen contact opnemen met de makelaar. Wees er als eerste bij en schrijf u in op onze website. Te koop - Vastgoed Centrale - Bilzersteenweg 86 3700 TONGEREN - T 01223 03 20 - E infovastgoedcentralebe.

Villa met 4 slaapkamers. Handelspand Met Woonst te koop in TongerenBewaar. Woningen te koop - Marnix Vastgoed - Dietsesteenweg 427 C 3010 Kessel-Lo - T 016 85 08 80 - E infomarnixvastgoedbe. Vastgoedmakelaar-bemiddelaar België BIV 200202 505372 - Ondernemingsnummer BTW-BE 0442676722 - Toezichthoudende autoriteit.

Zodra de grote toegangspoort van de inrit zich opent ervaart u alle troeven die deze bijzondere woning te bieden heeft. Immoscoopbe is de snelste weg naar je droomwoning. Huis Te Koop Tongeren Deelgemeenten Zimmo. Helaas is er momenteel geen aanbod huizen te koop in Lauw 3700 Wenst u op de hoogte gebracht te worden van zodra er aanbod huizen te koop in Lauw is die aan uw criteria voldoet klik dan hier.

Ontdek alle huizen te koop in Tongeren deelgemeenten op Zimmo. Hasseltsesteenweg 435 Tongeren ref. 3103031 Handelspand Met Woonst met 2 slaapkamers. 1 Bekijk het volledige aanbod huizen in Tongeren incl.

Helaas staat het zoekertje met referentie 2197847 niet meer online. Dit uniek handelspand met woning is gelegen op een mooi hoekperceel van 857 m² met een goede zichtbaarheid vanaf de Hasseltsesteenweg nl. Dit is gelegen aan de stadsrand in het groen met. In de inkomhal vind je meteen de authentieke deuren en eiken trap naa.

Via de charmante en lange. Huis te koop - tongeren 3700 - Immoweb. Deze ruime stadswoning bevindt zich in het centrum van Tongeren. Huis te koop - tongeren 3700 - Immoweb.

243 zoekertjes voor huis te koop tongeren in Immo. Bij elk huis vind je ook buurtinfo en de gem. 1716694 Bekijk het volledige aanbod huizen te koop in Tongeren incl. Dit is gelegen aan de stadsrand in het groen met privé parkeermogelijkheid en tuin.

3137702 Hoeve met 4 slaapkamers Bewoonbare oppervlakte. Zimmo helpt jou je droomwoning te vinden. 3177745 Huis met 4 slaapkamers Bewoonbare oppervlakte. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 245 m² en.

Bekijk hier alle projecten nieuwbouw appartementen en huizen te koop in Tongeren deelgemeenten. We raden u aan om de meest recente internetbrowser te. Bekijk alle vastgoedzoekertjes op één website. Bij elk huis vind je ook buurtinfo en de gem.

ERA heeft 2 huizen en appartementen te koop in Tongeren deelgemeenten. U gebruikt een verouderde internetbrowser. Ontdek ons zeer ruim aanbod in regio Tongeren. Woonhuis te Tongeren gelegen op de Leopoldwal 23.


Wagpgq Joonmkm


Wagpgq Joonmkm


Huis Te Koop Tongeren 3700 Immoweb


Wagpgq Joonmkm


Wagpgq Joonmkm

Posting Komentar untuk "huis te koop tongeren en deelgemeenten"